ACSI Logisztika: Kezdőlap / Cégbemutató / Történet
Acsi Logisztika - Raktártechnikai termékek hazai gyártója, forgalmazója
szechenyi2020

Történet

Az ACSI embléma változásai:
acsi logisztika polcrendszer gyártó Raktártechnika ACSI "mérföldkövek":

Megalakul az ACSI Logisztika Zrt. jogelődje, az Anyagmozgatási és Csomagolási Intézet, közismert nevén az ACSI. Az ACSI célja az anyagmozgatás és csomagolás területén végrehajtott fejlesztések hazai koordinálása.
Ugyanebben az évben az addig „Csomagolástechnika” címmel megjelenő folyóirat kiadását átveszi az ACSI. A folyóirat ezután „Anyagmozgatás – Csomagolás” címmel jut el a szakemberekhez.
   
Megalakul a vásárolt licencek alapján gyártott termékek felhasználását segítő Anyagmozgatási és Csomagolási Tanácsadó Iroda.
   
A MTESz Központi Anyagmozgatási és Csomagolási Bizottsága és az ACSI közösen indítja útjára az Országos Anyagmozgatási és Csomagolási Konferenciát, valamint az azóta is nagy népszerűségnek örvendő BUDATRANSPACK Nemzetközi Szakkiállítást, ill. a HUNGAROPACK magyar csomagolási versenyt. A két utóbbi rendezvényt napjainkban a CSAOSZ gondozza.
   
A piaci igényekre reagálva az ACSI műszaki fejlesztő vállalattá alakul azzal a céllal, hogy tevékenysége „a felismeréstől a megvalósításig” lefedje és átfogja a tárolás, raktározás, anyagmozgatás és csomagolás terén fellépő igények kielégítését.
   
Az ACSI a saját fejlesztésű raktártechnikai berendezések, polcrendszerek és állványrendszerek gyártásához átveszi a Dorogi Fémszerkezeti Vállalat üzemeltetését, így megkezdődhet a szabadalmazott APROD állványok sorozatgyártása. Az APROD állványok között megtalálható a kapcsolható polcos állvány, a galériás állványrendszer, a gördíthető állványrendszer éppúgy, mint a nagy fesztávolságú állványrendszer.
   
Az ACSI részvételével megalakul a szakterület érdekvédelmi szervezete a Csomagolási és Anyagmozgatási Országos Szövetség, a CSAOSZ.
   
Az ACSI a térrendezésben új lehetőséget biztosító, saját fejlesztésű szerelhető modul válaszfal rendszer megoldásokkal jelenik meg a hazai piacon.
   
Az ACSI részvénytársasággá alakul és felveszi az ACSI Logisztika Zrt. nevet.
   
Cégünk – elsőként a raktárberendezés piacán működő magyar cégek közül – megszerzi az ISO 9001 szerinti minőségi bizonyítványt, logisztikai rendszerek tervezése és kivitelezése, raktártechnikai eszközök, berendezések, fémszerkezetek gyártása és kereskedelme területén.
   
Kialakítottuk a Vevőinket és Viszonteladóinkat támogató internetes portálunkat.
   
Bevezettük Magyarországon a kiemelkedő minőségü, német szerszám és alaktrésztároló rendszerünket.
   
Megújult cégünk arculata és új honlappal állunk Partnereink rendelkezésére
   
acsi raktár technika salgó polc polcrendszer dexion Megnyitottuk raktártechnikai webáruházunkat: webshop »


  ‹  ACSI cégbemutató
 
 

Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet. Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot

Minőségbiztosítás

ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres