ACSI Logisztika: Kezdőlap / Támogatás
header-pelda
szechenyi2020

Támogatás

eu szechenyi
Pályázati kiírás megnevezése:
GINOP-8.3.5-18 / „B”
Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Projekt helyszíne:
2510 Dorog, Tömedékakna
Hitel összege: 20 000 000 Ft

A projekt célja:
Az ACSI Logisztika Zrt. likvid működésének zavartalan biztosításához szükséges készlet beszerzések, illetve működési költségek finanszírozása.
Korábbi pályázat:

Pályázati kiírás megnevezése:

GINOP-1.2.8-20 - A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

Projekt azonosító száma:

GINOP-1.2.8-20-2020-03150

Projekt helyszíne: 1106 Budapest, Tarkarét utca 2. hrsz: 42545/10
Támogatás összege: 12 972 261 Ft
Támogatás aránya: 70 %
Projekt összköltség: 18 531 802 Ft
Forrás: ERFA
A projekt fizikai befejezése: 2020.12.31.


A projekt bemutatása/indokoltsága:

A vállalkozás szolgáltatásainak és hatékony kivitelezés-szervezésének eredményeképpen az elmúlt években a kapacitását szinte teljesen kihasználta, és emiatt nem nagyon tudott újabb együttműködéseket vállalni. Ennek egyik fő oka, hogy a rendelkezésre álló saját eszközpark-állományuk kapacitása teljesen lekötött, és a leszerződött munkálataik teljesítése érdekében néha építőipari eszköz-állományt és gépparkot kellett bérelniük, vagy alvállalkozókat volt szükséges bevonniuk. A továbbnövekedés és az új partnerek megszerzése érdekében mindenképpen szükséges jelen fejlesztés megvalósítása, mivel a beszerzésre kerülő eszköznek köszönhetően a vállalat növelni tudja szolgáltatói minőségégét, a szolgáltatási termékkínálatukat, valamint csökkenteni tudja az alvállalkozói kitettségből fakadó kockázatok és veszélyek mértékét.


Szakmai tartalom:


VS 3006 CNC Állítható vágószögű hidraulikus olló
A CNC lemezvágó olló lehetővé teszi a korábbinál sokkal pontosabb és lényegesen gyorsabb lemezvágást, ami segíti a termékeik minőségének emelését. A pontosabb vágással rövidülnek az utómunkálatok (pl.: összeállítás stb.), és a gyártási idő csökkenése támogatja és erősíti a hatékonyabb munkavégzést.

6 filteres porfestő kabin
A vállalkozás egyedileg fejlesztett anyagmozgató, tároló berendezések, kocsik és kalodák gyártásával is foglalkozik. Ezek – megrendelői igény szerint - eltérő méretűek, melyek sokszor nem fértek be a korábban rendelkezésre álló porszóró kabinjukba. Au új kabin beszerzése elősegíti az olyan munkálatok elvállalását is, melyeket eddig a vállalkozásnak el kellett utasítania, vagy alvállalkozókat volt szükséges bevonniuk.

IMAS EN CE száraz leválasztású festékköd elszívó berendezés
A vállalkozás megrendelőinek egy része ragaszkodik az vízbázisú illetve az oldószeres festékbevonatokhoz. Ez eltér a hagyományos porszórásos- beégetős technológiáktól. Az elszívó berendezésre a kézi festésű (kis darabszámú, sokszor egyedi színű) fémszerkezetek (pl.: anyagmozgató-és tároló kalodák) festésénél nyújt segítséget.

Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet. Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot

Minőségbiztosítás

ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres