ACSI Logisztika: Kezdőlap / Webshop / Háztartási, hobby állvány / PEKO fali konzolos állvány
webshop acsi raktártechnika állvány polc webáruház

PEKO fali konzolos állvány

A konzolos, falraszerelhető PEKO polcrendszer egyszerű és gyors megoldás - elsősorban háztartási - tárolási problémáira. A rendszert a több színben és méretben  rendelhető falisínek és a rájuk akasztható konzolok alkotják. A polcok - a hely és a rajtuk tárolt tárgyak méreteihez alkalmazkodó - laminált bútorlapból készülnek. A polcok teherbírása függ a konzolpárok távolságától, azaz a polcok szélességi, továbbá mélységi méretétől.  (Ennek függvényében 50 kg/polc -tól akár 150 kg/polc is lehet, egyenletesen megoszlóterhelés mellett.) A falisín felerősítésénél figyelembe kell venni a fal minőségét, de minimum 5x50 mm-es süllysztett fejű facsavar és tipli szükséges hozzá.

Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101
  • +36 1 210 0102

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet.
Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot
Raktártechnika,állvány,polc,rendszer,magyar gyártó,logisztika ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres