ACSI Logisztika: Kezdőlap / Termékek / Állványok és állványrendszerek / Csavarkötéses polcos állvány
header-pelda
szechenyi2020

Csavarkötéses polcos állvány

ico-webaruhazban-kaphato-termekekSorozatgyártású termék közvetlenül a gyártótól. Az ACSI által gyártott Perforion csavarkötéses polcos állvány megrendelhető már a webáruházunkban is.
Az ACSI-Perforion csavarkötésű polcos állvány nagy elemválasztékú rendszer, mely jól kombinálható (kompatibilis) más hasonló metrikus polcrendszerekkel (pl. Dexion, Salgo).

Az ACSI-Perforion csavaros polcos állvány lehetővé teszi a tökéletes testre szabást, hiszen a profilok lyukasztási rendszerének köszönhetően a helyi adottságokhoz igazodó, változatos állványtípusok (soros, galériás, gördíthető) és állványméretek alakíthatók ki. A már elkészült állvány átalakítható, bővíthető és átépíthető. Rugalmassága miatt nemcsak ipari, kereskedelmi és intézményi felhasználásra, de garázsok, pincék és tárolók bepolcozására is tökéletes.

Az állványok perforált szögvas oszlopai széles körben alkalmazhatók építőelemként (lépcsők, korlátok, építményvázak stb) való felhasználásra is.

Az ACSI-Perforion csavarkötésű polcos állvány festett és horganyzott kivitelben, vagy akár a kettő kombinációjában is választható.

Felhasználási területek:

   ■ kis- és nagykereskedések árutárolása
   ■ alkatrész és alapanyagtárolás
   ■ tárolók, garázsok bepolcozására
   ■ tehát lakossági felhasználásra is


Kapcsolható polcos állvány raktártechnikaACSI Perforion csavarkötésű polcos állványok prospektus


pdf-iconACSI Perforion csavarkötésű polcos állványok szerelési útmutató


 

Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet. Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot

Minőségbiztosítás

ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres