ACSI Logisztika: Kezdőlap / Cégbemutató / Filozófia, küldetés
Acsi Logisztika - Raktártechnikai termékek hazai gyártója, forgalmazója
szechenyi2020

Filozófia, küldetés

Elkötelezetek vagyunk Ügyfeleink, Partnereink és a Munkatársaink hosszú távú elégedettsége, hűsége és fejlődése mellett.

Megrendelőink igényeiből kiindulva célunk, hogy a kisebb projektektől az egyedei speciális berendezéseken át a komplett raktározási és logisztikai rendszerek tervezéséig és kivitelezéséig, munkánkkal hozzájáruljunk az ellátási láncok hatékony műkodéséhez, és ezzel Vevőink sikeréhez.

Küldetésünk, hogy továbbra is magyar gyártó vállalkozásként szolgálhassuk a tevékenységünk iránt érdeklődőket, úgy, hogy a XXI. század kihívásaira rugalmasan reagáló raktártechnikai és –berendezési termékeink előállítása során a fenntartható fejlődést és a legmagasabb minőséget tartjuk a szemünk előtt.

Mottónk: Az idő pénz – a hely érték!


‹  ACSI cégbemutató
 
 

Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet. Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot

Minőségbiztosítás

ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres