ACSI Logisztika: Kezdőlap / Szolgáltatások / Esettanulmányok / Többszörözze meg tárolókapacitását galériás állványrendszer segítségével!
header-pelda
szechenyi2020

Többszörözze meg tárolókapacitását galériás állványrendszer segítségével!Gépjármű alkatrész forgalmazással foglalkozó vállalkozás azzal a kéréssel keresett meg bennünket, hogy újonnan épült telephelyükön, helyszíni felmérést követően, az igények ismeretében, adjunk tanácsot, ill. ajánlatot egy 18 x 18 m alapterületű, 4,5 m magas raktárhelyiségbe telepített, kézi kiszolgálású polcos állványrendszerre, minél nagyobb tárolókapacitás figyelembevételével.

Megoldásunk:
 
  • A lehető legkedvezőbb raktártérfogat- kihasználás szem előtt tartásával, az APROD kapcsolható polcos állványunk galériás változatát javasoltuk, kiegészítve egy 3 x 6 méteres pódiummal a galériaszint be-és kitárolásának elősegítésére.
  • Az állványrendszer teljes magassága 4,5 m,ebből a galériaszint 2,3 m magasságú. A galériára a feljutást védőkorláttal ellátott, kényelmes acéllépcső biztosítja.
  • A galéria járófelülete, akárcsak a lépcsőé, tűzi horganyzott acél járórácsból készült. A járószint teherbírása 300 kg/m2.
  • Az állványrendszer a tárolt alkatrészek sokféleségének legjobban megfelelő 1000 x 800 mm-es, egyenletesen megoszló terhelés mellett 180 kg/polc terhelhetőségű acélpolcokkal készült.
  • A pódiumra történő (villás emelő targoncás) teher fel- és leadáshoz, egy 2 méter széles targoncázható árufeladó-hely került kialakításra.
  • Az állványrendszer szélső sorának külső oldalát teljes magasságban, 50x50 mm-es rácsosztású, festett huzalrács borítással láttuk el, az áru leesése elleni védelemként.

Vissza az ACSI esettanulmányokhoz

Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet. Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot

Minőségbiztosítás

ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres