ACSI Logisztika: Kezdőlap / Webshop / Tároló rendszerek
webshop acsi raktártechnika állvány polc webáruház

Az alapanyagárak drasztikus változása miatt jelenleg sajnos napi árakkal kell dolgoznunk. Kérjük, az árak miatt vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a megadott elérhetőségeinken!

Tároló rendszerek

Cégünk a német Kappes cég hazai forgalmazója.
Kappes termékeink egy moduláris felépítésű termékcsaládot alkotnak, amely a rendszerezés és tárolás rendkívül változatos lehetőségeit nyújtja. Mind a professzionális, mind az otthoni tárolásban. A kiváló minőségű termékek tökéletesen illeszkednek egymáshoz, így rugalmasan használhatóak irodai dokumentumrendezésre, műhelyek szerszám -, alapanyag - és apró alkatrész tárolására, álló munkaállomások vagy akár öltözők kialakítására.

ACSI tároló rendszerek raktártechnika,logisztika ACSI tároló rendszerek prospektus


Elérhetőségeink

ACSI Logisztika Zrt. – A raktártechnika specialistája, az egyedi tárolási megoldások gyártója

  • H-1113 Budapest, Bocskai út 77-79.
  • +36 1 210 0101
  • +36 1 210 0102

ACSI - Egyedi megoldások

Az ACSI Logisztika Zrt. több mint 50 éve van jelen a magyar logisztikai piacon, mint egyedi gyártású, illetve sorozatgyártású raktártechnikai termékek gyártója, forgalmazója. Ismerje meg cégünket, tekintse meg videónkat:


» Megtekintés Youtube-on »

Hírlevelünk igénylése

Ingyenes hírlevelünk havi rendszerességgel jelenik meg, amelynek keretében aktuális raktártechnikai árengedményeinkről és egyéb logisztikai újdonságokról értesülhet.
Hírlevelünk bármikor lemondható.

Elfogadom az adatkezelési tájékoztatót és szabályzatot
Raktártechnika,állvány,polc,rendszer,magyar gyártó,logisztika ISO9001 raktár öltozőszekrény allvanyrendszer acsi salgó dexion polcok

Kosarának tartalma

 x 
A kosár üres